Ben jij de eerste... stem nu

Invented by All

Jongeren innoveren voor echte bedrijven!

Met Invented by All gaan leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs aan de slag met uitdagingen van echte bedrijven. Ze bedenken innovatieve oplossingen die bijdragen aan doelen op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid, gezondheid en design. Met Invented by All ontdekken leerlingen toekomstkansen in het bedrijfsleven, ontwikkelen hun analytisch denkvermogen en krijgen beeld bij de rol van innovatie in onze maatschappij. Geheel in de gedachtelijn van 21st century skills.

Het mes snijdt aan twee kanten: bedrijven profiteren van de nieuwe, frisse kijk van de jeugd op hun innovatie vraagstukken. Bovendien interesseren ze toekomstige arbeidskrachten voor de eigen branche.

Binnen Invented by All zijn al veel opdrachten uitgevoerd. Scholen en bedrijven hebben al prachtige samenwerkingen gehad. Veel leerlingen en studenten zijn geïnspireerd om na te denken over uitdagingen van deze bedrijven. Bekijk een overzicht van de nieuwste projecten. Kijk voor projecten uit het verleden ook op onze oude website.

Bedrijven die meedoen aan het Invented by All zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven. Werkt u ook bij zo’n bedrijf? Of wil je op school (VO) aan de slag met Invented by All? Neem dan snel contact! Mail naar info@inventedbyall.nl of bel Chris Voets 06-46382777.

 

Invented by All is een samenwerkingsproject van De UitvindersDe OntdekfabriekDe Uitvindfabriek en De Ontdekhal het regionale Voortgezet Onderwijs, het Middelbaar- en Hoger Beroeps Onderwijs, en het bedrijfsleven.

        Ontdekhal

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Invented by All gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Invented by All teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.