Thuis Goochelen met Techniek

Helaas: weer een lockdown vanwege Corona. Per week lijkt de wereld te veranderen. Maar één ding is al best lang hetzelfde: sport, recreatie en cultuur staan op een laag pitje. Wat jammer!

Goochelen met Techniek voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar

Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen hebben wij een oplossing: ga samen Goochelen met Techniek! In ons speciale gezinspakket zitten veel materialen om allerlei leuke experimentjes te doen. Ze gaan over spiegels, geluid, magnetisme, lucht en kleur. Je leert er veel van. Maar eigenlijk is dat bijzaak toch? Want wie ermee aan de slag gaat is meteen een echte goochelaar. En dat is wat het zo leuk maakt 🙂

21 Video’s

Bestel het gezinspakket en ontvang naast de materialen ook de links naar maar liefst 21 instructievideo’s. Genoeg om heel wat uurtjes mee te vullen! Hieronder vind je een voorbeeldje.

Bestel het goochel-gezinspakket

Op onze webshop vind je het complete pakket.

 • Thuis Goochelen met Techniek gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Thuis Goochelen met Techniek teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.