Wij zoeken avonturenbegeleiders

Wegens de Coronamaatregelen is het helaas nog rustig in De Ontdekhal. Maar het voordeel is dat we nu ruim de tijd hebben om kennis te maken met onze toekomstige medewerkers!

Ben jij student(e) aan een creatieve en/of pedagogische opleiding in Utrecht?

En lijkt het jou leuk om creatief bezig te zijn met kinderen en jongeren in De Ontdekhal of op hun school? Dan is avonturenbegeleider bij De Ontdekhal echt iets voor jou! Stuur je ons een mail en introduceer jezelf? Laat daarin dan ook even weten wanneer je (meestal) beschikbaar bent.

Wij komen dan bij je terug zodra we meer uitzicht hebben op de start van alle avonturen in De Ontdekhal en de scholen!

 • Wij zoeken avonturenbegeleiders gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Wij zoeken avonturenbegeleiders teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.