Social return, bouw mee!

Gemeente Utrecht heeft in haar aanbestedingsbeleid sociale voorwaarden opgenomen. Bij aanbestedingen vullen opdrachtnemers van de gemeente een percentage van de opdrachtsom in door social return.

Mitros, SW Vastgoed, Talen Vastgoedonderhoud, Hagemans Vastgoedonderhoud en Wits Utrecht gingen aan de slag met het schilderwerk van De Ontdekhal. Daarmee vulden zij hun sociale afspraken met de gemeente in én staat De Ontdekhal nu strak in de lak!

Bent u ook opdrachtnemer van Gemeente Utrecht? Ga dan in gesprek om uw social return in te vullen met werkzaamheden voor De Ontdekhal. Mail Anja van den Einden.

 • Social return, bouw mee! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Social return, bouw mee! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.