W&T Ladekast

In de W&T-ladekast brengen we vraag en aanbod voor scholen bij elkaar.
De ladekast bevat programma’s die passen in onze doorlopende leerlijn de W&T wijzer en de denkwijze van onderzoekend en ontwerpend leren (o&o-leren) volgen. Zo dienen de programma’s meerdere doelen. De W&T ladekast is inmiddels gevuld met aanbod. Je vindt het aanbod rechts bovenin het hoofdmenu via ‘W&T Netwerk’.

Daarnaast willen we steeds meer samen gaan werken met De Cultuurwinkel. Wordt vervolgd….


Vragen?

Heb je vragen over de W&T-ladekast? Stuur een mail naar Patricia Jansen.

 • W&T Ladekast gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • W&T Ladekast teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.